Onze dienstverlening

Notaris van KaamOns advies en uw akte altijd gebaseerd op de laatste wetswijzigingen en andere ontwikkelingen. Goed leesbare adviezen en akten. Uw belangen zorgvuldig en efficiënt behandeld. En inzicht in de werkzaamheden die wij voor u verrichten.

Wij staan altijd voor u open, voor informatie en advies op meerdere momenten in uw leven. Met ons team ondersteunen wij u graag bij het maken van keuzes en het juridisch juist vastleggen van uw zaken. We houden u op de hoogte van ontwikkelingen die belangrijk voor u zijn.

Als u bij ons komt om uw zaken te laten regelen, dan hebben we meestal een bespreking. In dat gesprek inventariseren we wat uw wensen zijn. We leggen daarbij uit hoe de wet werkt in uw situatie. Als u besluit uw zaken in een akte te laten vastleggen, dan maken we na het gesprek eerst een ontwerp van de akte. We sturen dat aan u toe zodat u thuis het een en ander rustig door kunt nemen. Wanneer u wijzigingen wilt laten aanbrengen is dat natuurlijk mogelijk, het zijn immers uw wensen die worden vastgelegd. Nadat het ontwerp in orde en u zich daar helemaal in kunt vinden kan een afspraak worden gemaakt voor de ondertekening. Na ondertekening door u bewaart de notaris de akte in een beveiligd systeem. U krijgt van die akte een afschrift mee.