Vacature: notarieel medewerker

Notarieel medewerker

Ter versterking en uitbreiding van ons team, zijn wij per direct op zoek naar een enthousiaste collega voor ons kantoor.

 

Functie omschrijving

Als notarieel medewerker ben je flexibel inzetbaar op verschillende rechtsgebieden. Je behandelt het dossierbeheer van a tot z. Hiervoor maak je dossiers aan en raadpleeg je de diverse benodigde registers. Je maakt koopovereenkomsten en (concept)akten, stelt nota’s van afrekening op en signaleert problemen. Daarin onderhoud je contact met cliënten, makelaars en derden en fungeert daarbij als aanspreekpunt ten aanzien van je dossiers. Je zorgt daarnaast voor een zorgvuldige afwikkeling. Het betreft een uitdagende en afwisselende functie die ruimte geeft voor eigen initiatief.

 

Wie ben jij?

Je bent representatief, klantvriendelijk en een gedreven teamplayer. Je hebt een proactieve houding en kunt vlot schakelen in een dynamische omgeving. Je bent flexibel, stressbestendig en kunt zelfstandig werken. Uiteraard beschik je over een uitstekende beheersing van de Nederlandse taal. Je hebt een HBO-juridische opleiding of denkniveau/ervaring en affiniteit met het notariaat. Ervaring met het notariaat is een pré, maar geen vereiste. Dus ook als je net afgestudeerd bent, word je van harte uitgenodigd te reageren.

 

Wat bieden wij jou?

– Een uitdagende functie met uitzicht op een vast contract;

– Een marktconform salaris;

– Bij goed functioneren zijn er extra doorgroeimogelijkheden;

– Bij voorkeur een fulltime functie.

 

Iets voor jou?

Reageer dan zo spoedig mogelijk! Mail je sollicitatiebrief met cv naar: info@notariskaam.nl.

Wil je meer weten over de functie? Neem dan contact op met mevrouw F. Eichhorn (via info@notarisvankaam.nl).

 

Notaris van Kaam

Witvrouwenbergweg 8a

5711 CN Someren

0493-494352